Verkopen of kopen?

Gestrikt voor de deal.

Toe aan een nieuwe uitdaging, zat van de regels, of met pensioen? Het verkopen van uw bedrijf is een goede optie; een slimme zet om eerdere inspanningen te verzilveren. Of wellicht is bijkopen de betere optie. De ervaring is dat kleinere uitzendbureaus voor een lagere prijs/multiple worden gekocht dan grotere. Laag inkopen en straks duurder verkopen. Buy and Build. Dat is lucratief.

Wij hanteren het cafetaria model: maak gebruik van de diensten die u nodig heeft. Een los onderdeel, of toch een heel traject?

Hoewel ieder traject zijn eigen specifieke kenmerken heeft, geen bedrijf is immers hetzelfde, kunnen in het algemeen de volgende fasen worden onderscheiden:

 1. Waardebepaling
 2. Voorbereidingsfase
 3. Acquisitiefase
 4. Onderhandelingsfase
 5. Afrondingsfase
 6. (Integratiefase)
Schakel mijn hulp in

Als wij het proces aansturen, zullen alle stappen zij aan zij met u worden uitgevoerd. Uw commitment en betrokkenheid  is een belangrijke succesfactor voor de verkoop. Samen snel schakelen waar nodig. Dit geldt vooral voor de beslismomenten gedurende het traject.

Wij geloven in de kracht van kwaliteit en niet in de beperking van dwang om met ons zaken te doen.

Contact
Een slimme zet

Wij hebben directe lijnen met bijna 300 accountants, tientallen familiebedrijven, 500 Flex- en HRM-ondernemers. Meer in detail weten hoe een verkoop- en koopproces in zijn werk gaat? Weten wat het kost? Neem direct contact op.

Quotes

Foto (2) van Michel Matthijsse van TMCF | Bedrijfsoverdrachten in de uitzendbranche en financieel coach

Waarom TMCF?

 • Dé deskundige bij aan- en verkoopkooptrajecten
 • Als enige bureau uitsluitend werkzaam in de Flex
 • Register Adviseur Bedrijfsovername
 • Groot netwerk in de Flex
 • Snel en efficiënt door branche focus
 • Docent Nyenrode en HAN