Financiering

Snelle en flexibele oplossingen, speciaal voor de flexwereld.

Uitzendbureaus hebben het moeilijk. U heeft het moeilijk. Voor veel sectoren zien we op de langere termijn voldoende mogelijkheden. Aanbod van tijdelijk werk blijft nodig. De vraag naar uitzendkrachten zal door de corona-crisis niet opdrogen. Kortom: het is een tijdelijke terugval.

Deze situatie vraagt om snelle en flexibele oplossingen. Eigentijdse oplossingen. Speciaal voor de flexwereld. De wereld die we al jaren kennen. Van binnen en van buiten.

Nu ook door het verzorgen van financieringen

Wij hebben relaties met partijen die ook in deze tijd financieringen willen en kunnen verzorgen. Werkkapitaalfinanciering om deze moeilijke tijden door te komen. Want juist in een crisis geldt: Cash = King.

Hoe wij helpen
  1. De start is een intakegesprek om te bepalen waar uw uitdaging en oplossing ligt. Voor dit gesprek brengen we geen geld in rekening.
  2. Bij een financieringsoplossing vragen wij een opstart fee van € 500,-. Hiervoor maken we een analyse van uw bedrijf, werken we de aanvraag uit, vragen offertes op en beoordelen deze. Met de opstart fee dekken we een deel van onze kosten.
    – Bij een toereikende oplossing door een financier betaalt u 1-3% succes fee (afhankelijk van de hoogte van de financiering).
  3. Als bovenstaande niet de oplossing is, denken we met u mee over een andere aanpak. Wij houden er niet van mensen met lege handen naar huis te laten gaan.

Neem contact op en we kijken samen waar de oplossing ligt. Bel of mail direct met Michel Matthijsse: 06 46 112 469 | michel.matthijsse@TMCF.nl.

Foto van een man en een grafiek met dalende en stijgende lijn - TMCF Snelle en flexibele oplossingen, speciaal voor de flexwereld

Neem direct contact op