Flexbedrijf Verkopen?

Wij verkopen alleen maar Flexbedrijven, dus wij kennen kopers en investeerders. Weten wat haalbare prijzen zijn. Hebben de contacten. Kennen de branche.

U heeft een Flexbedrijf en wenst uw inspanningen van de afgelopen jaren (gedeeltelijk) om te zetten in klinkende munt. Goed idee. Er zijn veel kopers en verkopers. Een verstandig moment om uw bedrijf te verkopen.

 

De aanpak

Maar hoe gaat u dat aanpakken. En wat kost het? Maar belangrijker nog, wat levert het op? Wij geven u duidelijkheid. Over de kosten en over de opbrengsten. Een adviseur mag geen geld kosten; hij moet zijn geld meer dan opbrengen.

 

Een slimme zet

Wij hebben directe lijnen met ruim 400 flexondernemers en maken gebruik van onze gelieerde website Bedrijventekoop.nl. U wilt graag een idee hebben hoe zo’n verkoop- en koopproces in zijn werk gaat? We komen graag langs en nemen graag één van de onderstaande boeken mee als naslag.

 

Hoe gaat u de verkoop aanpakken, kiest u voor een algemeen bureau of voor een bureau dat alleen Flexbedrijven verkoopt? Neem contact met ons op en wij vertellen graag hoe u uw verkoop kan realiseren.

TeamMan Corporate Finance (TMCF), focus op flex.

Klik op het boek om het aan te vragen:

Afbeelding van twee boeken 'Bedrijf (ver)kopen'
Afbeelding van boek 'Vraagprijs of prijsvraag'
Verkoopbegeleiding bij flexbedrijven door TMCF

Neem direct contact op