Blind date voor uitzendbureaus

“Ik ben niet op zoek naar een koper voor mijn uitzendbureau, maar bij interesse wil ik wel daten!” Dat kan vanaf nu. Interesse peilen zonder enige investering of verplichting. Kijken hoe je ‘in de markt’ ligt.

We spreken vaak uitzenders en detacheerders die er nog niet helemaal uit zijn of ze hun bedrijf gaan verkopen. Die de stap nog niet echt gezet hebben. Maar die wel open staan voor geïnteresseerden. Tot nu toe konden we daar eerlijk gezegd niet zoveel mee. We maakten er een notitie van, maar veel verder kwam het vaak niet.

En dat vonden we toch wel jammer.

Niet-Actieve Verkoop

Daar hebben we nu een oplossing voor: de Niet-Actieve Verkoop.

U maakt aan ons bekend dat u uw uitzendbureau of detacheringsbedrijf mogelijk wilt verkopen. U levert wat basisgegevens aan en wij zetten uw bedrijf op onze website (tmcf.nl/bedrijven-te-koop-en-gezocht).

Geheel vrijblijvend. De enige voorwaarde is dat het om een uitzendbureau of detacheringsbedrijf gaat, want we blijven natuurlijk wel bij onze specialisatie.

Op het moment dat er zich een geïnteresseerde meldt nemen we contact met u op en kijken we of er een date in zit. Bel of mail om te horen hoe het werkt.

Michel Matthijsse, bedrijvenmakelaar in de Flexbranche