Over TMCF

Is uw bedrijf verkoopklaar?

Wij helpen u daarbij.

Wij houden van MKB bedrijven. Bedrijven van vlees en bloed. Bedrijven waar de eigenaar weet wat zich op de werkvloer afspeelt.

In TMCF combineren we alle ervaringen en studies van aanvoerder Michel Matthijsse om u te helpen. Michel heeft meer dan 40 jaar ervaring in het MKB. In diverse rollen. Van het werken in het familiebedrijf, via het werken bij ABN Amro, tot het verkopen van bedrijven en lesgeven op Nyenrode en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Is uw bedrijf verkoopklaar?

Wij helpen u daarbij.

Ik ben geboren in een MKB-gezin (mijn ouders hadden autoschadebedrijven). Zelf heb ik diverse bedrijven gehad, geleid en verkocht en ben al ruim 25 jaar ondernemer. De bedrijven van mijn ouders verkocht ik al in 1988.

Inmiddels leer ik studenten aan de HAN en Nyenrode hoe je bedrijven analyseert, adviseert en verkoopt. 

Als één van de 55 gecertificeerde overname adviseurs in Nederland (BOBB.nl), weet ik hoe de hazen lopen.

Door mijn samenwerking met Adcorporate heeft u best of both worlds; kwaliteit en netwerk van een corporate en de betrokkenheid van mij als ondernemer.

Niemand kent uw bedrijf zo goed als uzelf. Uw bedrijf is uw pensioen, hier zit uw ziel en zaligheid in.

U kent uw bedrijf, wij het proces en hebben kennis van verkooptraject. Kortom, u verdient een samenwerkingspartner, die u vertrouwt en die een eerlijk en integer advies geeft.

Maar ook na de verkoop kunnen we u helpen om uw geld gedeeltelijk in bijvoorbeeld andere bedrijven te investeren. Want net zo goed als we weten hoe je een bedrijf moet verkopen, weten we ook waar je op moet letten als je je geld in een ander bedrijf (of fonds) wilt steken.

 

Gestart met een bedrijfskundige opleiding, maar die later aangevuld met diverse cursussen en opleiding op het vlak van gedrag en psychologie. Zijn bedrijfskundige en psychologische kennis en ervaring voegde hij samen in zijn eigen bedrijf. Met deze combinatie werd hij ook gastdocent aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Businessuniversiteit Nyenrode. 

Hij werkt graag in verbinding met de opdrachtgever in plaats van uitvoerder van een aan- of verkoop te zijn.. 

Waarom kiezen voor TMCF?

Helder

Betrokken

Discreet

As Featured In:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.