Uitzenders met een specifiek profiel

Daar word ik blij van: uitzenders met een specifiek profiel!

In de Gelderlander stond donderdag 26 april een artikel over Aandacht Personeelsdiensten in Arnhem. Ineke van Rooij springt ‘in de bres voor starters met een diploma’. In het artikel vertelt Ineke dat ze opkomt voor gediplomeerde jongeren zonder werkervaring. Met name studies als ‘communicatie en multimedia’, ‘health en management’, ‘facility management’ en ‘sport en gezondheid’ lijken niet direct tot een baan te leiden. En daar stort Ineke zich op. Hulde. Een uitzender met een specifiek profiel. Iemand die zich uitspreekt! Daar hou ik van!

En de website?

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus heb ik gelijk hun website bezocht. Daar vloeit de energie weer weg. “Aandacht Personeelsdiensten voor Werving en Selectie, uitzenden en HR advies. Wij staan garant voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit.” Wat een dooddoeners. Het zou nieuws zijn om iets te zeggen in de trant van: ‘’mensen zijn bij ons een nummer, het gaat alleen maar om geld verdienen.’’

Een leuk stuk in de krant. Maar niet congruent met de website. Een gemiste kans voor een leuk initiatief.

Voor de online versie van het artikel op Gelderlander.nl: klik hier.

 

Michel Matthijsse is dealmaker en adviseur in de Flex.

2 Reactie's
 • Ineke van Rooij
  Geplaatst op 09:46h, 05 mei Beantwoorden

  Beste Michel,

  Fijn om te horen dat je het Initiatief van Aandacht Personeelsdiensten om starters een steuntje in de rug te geven steunt.
  Ik wil echter wel benadrukken dat Aandacht Personeelsdiensten een regulier uitzendbureau is waar de focus ligt op “Aandacht” zowel voor werkzoekenden als werkgevers. Persoonlijke intakes, langdurige relaties opbouwen, verder kijken dan alleen werkervaring en opleiding.
  Goed de wensen van beiden partijen in kaart brengen om zo een langdurige match te realiseren.
  De aandacht voor de starter is een project, wellicht later volgt ook extra aandacht voor de 50+er of jongeren.
  Aandacht Personeelsdiensten zet zich graag in voor alle werkzoekenden, niet alleen voor de starter en dat willen we ook uitstralen op onze website.

  Bedankt voor jouw visie en wellicht kunnen we een keer samen jouw ideeën bespreken.
  Met vriendelijke groet,

  Ineke van Rooij
  Aandacht Personeelsdiensten

 • Michel Matthijsse
  Geplaatst op 13:40h, 17 mei Beantwoorden

  Afgelopen vrijdag met Ineke afgesproken. Een dame met een missie (mensen met aandacht verder helpen), maar ook iemand die realistisch is en zich breed oriënteert op de markt. Begrijpelijk. Maar wel jammer, want met een scherpe focus kom je verder. Maar zoals een goed ondernemer betaamt; Ineke is eigenwijs en volgt haar weg. Ik wens haar veel succes en denk dat ze er wel komt.

Geef een reactie