Waardebepaling

Weet wat uw bedrijf waard is.

Wat is mijn bedrijf waard?

Veel ondernemers willen weten wat hun bedrijf waard is. Bijvoorbeeld voor als er een geschil, een mogelijke scheiding, overdracht aan de kinderen of gewoon om te weten wat het mogelijke pensioen is. De waarde van het bedrijf is voor iedere ondernemer belangrijk. En ook wanneer er geen geschil of probleem is, is het fijn om te weten wat uw bedrijf zou kunnen opbrengen.

Vrijwel geen enkel bedrijf is verkoopklaar. En is verstandig daar wel aan te werken. Het kan maar zo zijn dat u opeens wel de waarde nodig heeft, en dan is het prettig dat u hier al aan gewerkt heeft.

De Oplossing

Door een combinatie van ervaring en kennis gaan we aan de slag om de waarde van uw bedrijf te bepalen. Elke branche heeft zo zijn specifieke kenmerken. We brengen in kaart wat de waardebepalende aspecten van uw bedrijf zijn, de zogenaamde value drivers en vergelijken die met andere bedrijven. Omdat de Flexbranche een zeer specifieke branche is met afwijkende kenmerken, hebben we daar extra kennis en ervaring in opgebouwd.

Ontdek wat uw bedrijf waard is

Aan de hand van verschillende methodes bepalen we samen de waarde van uw bedrijf. Samen in de zin dat u de gegevens aanlevert en wij ons professionele oordeel over de waarde vellen.

Met deze informatie kunt u gemakkelijk bepalen of u vindt dat uw bedrijf voldoende waard is ofdat er meer waarde moet worden toegevoegd om toekomstige plannen te kunnen financieren.

Maar soms moet je gewoon voor de fiscus of de echtscheidingsadvocaat de waarde hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.